€80

Women’s Self Defence Seminar

CURSUS ZELFVERDEDIGING EN WEERBAARHEIDSTRAINING VOOR VROUWEN

Leer jezelf te verdedigen, situaties te voorkomen, je zintuigen te versterken en controle te nemen.
We leren uw risico verkleinen en uw mogelijkheden te vergroten met de basis van KRAV MAGA als verdedigingstechniek.
Leer de basisvaardigheden die nodig zijn om jezelf te beschermen.
Tijdens deze lessen ervaar je hoe je je bewust kunt zijn van je omgeving, maar leert je ook zelfverdedigingsbewegingen en technieken in geval van een aanval.

Wat maakt deze cursus bij Devotion zo uniek?
In 2016 werkte Jurgen Devolder een effectieve en doeltreffende cursus zelfverdediging uit voor vrouwen. Het ‘ Women’s Self Defence Seminar’. Elke vrouw neemt deel in een veilige trainingsomgeving met eenzelfde groep tijdens deze 4 weken. Dit stimuleert het groepsgevoel en zorgt voor een aangename sfeer. De lessen zijn opgebouwd met als basis krav maga volgens het KISS principe. (Keep it safe and simple)

De eerste les leren we de basisprincipes aan: desoriëntatie, neutralisatie en immobilisatie. (>LEES MEER)  Deze principes integreren we in elke opwarming zodanig dat deze geautomatiseerd worden gedurende de 4 sessies. De dames leren ook om de omgeving te scannen (environment awareness), escape routes plannen,. afstand in schatten en de aanvaller op afstand houden, …

Tijdens deze weken leren we hoe vrouwen zich kunnen verdedigen bij wurging, assertief leren reageren, zich leren verdedigen op de grond (anti-rape),..ook maken we tijd om een antwoord te geven op al jullie vragen, concrete situaties en scenario’s. Zo ontstaan er leuke interacties in de groep en dit kunnen we alleen maar toejuichen!

De vierde en laatste lesdag kan elke deelneemster haar certificaat of diploma behalen na het slagen van de stress-test.
Elke vrouw gaat de uitdaging aan om zich te verdedigen tegen 1 of meerdere aanvallers in pak. Zo kan er stevig en effectief gereageerd worden in de scenariotraining. Tijdens de test worden ze aangemoedigd door de groep en er zijn ook vrouwelijke instructrices die voor extra coaching zorgen tijdens de oefening. We pogen bij ieder tot hun uiterste individuele grens te gaan. Zo ervaart elke kandidaat hoe het er echt aan toe gaat bij een aanval/gevecht.

DOEL
Het doel van deze cursus zelfverdediging voor vrouwen, dames en meisjes is om in korte tijd de basis van Krav Maga aan te leren waarmee we met zo weinig mogelijk technieken zo veel mogelijk situaties de baas kunnen. Elke les bestaat uit andere bedreigingen en aanvallen waaruit we weg zien te geraken. Dit aan de hand van de reeds vermelde principes (desoriëntatie, neutralisatie en immobilisatie) en effectieve technieken die werken op straat. Alles wordt aangeleerd binnen een wettelijk kader.
En onthoud goed! Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht!

VOOR WIE
Vrouwen vanaf 14 jaar en ouder, met verschillende maten en conditie worden aangemoedigd om deel te nemen.

UW INSTRUCTEUR
Devolder Jurgen | Self Defense Instructeur – 4de dan KRAV MAGA
Specialist geweldsbeheersing & Schietinstructeur bij de politie.

PRIJS
€80/cursus 8h
Haal na 4 sessies uw diploma Devotion ‘Women’s Self Defence certificaat’.

WANNEER
4 weken cursus op zaterdag 10.00 – 12.00
September 2022: 3/9, 10/9, 17/9, 26/9
Maart 2023: 4/3, 11/3, 18/3, 26/3
September 2023: 2/9, 9/9, 16/9, 23/9

Registreer nu – Plaatsen zijn beperkt
Wij moedigen een kleine groep aan voor een persoonlijke en effectieve training.

Heeft u liever een 1-1 training, dit kan ook! >LEES VERDER
zelfverdediging voor vrouwen - Women's Self Defense Seminarzelfverdediging voor vrouwen - Women's Self Defense Seminar

    Leave a comment