Workshop & initiatie zelfverdediging

Workshop & Initiatie

Organiseer uw Workshop Zelfverdediging

Het Tactical Defence Center biedt ook workshops en initiaties zelfverdediging/ Self Defense gebaseerd op Krav Maga aan voor groepen bij gelegenheden en evenementen.

Een workshop of initiatie Krav Maga kan uitstekend passen als sportieve activiteit met uw familie, vrienden, of vriendinnen of collega’s. De workshops kunnen overal worden gegeven, dus ook op uw evenementen locatie. In overleg passen we de inhoud aan van de workshop, om voor u een leuke en gepaste activiteit te zorgen!

Samen actief bezig zijn versterkt de onderlinge relaties. Er zijn geen voorwaarden om mee te kunnen doen en sportieve ervaring is helemaal niet nodig. Iedereen kan meedoen.

De duur van een workshop is minimum 1,5h om een introductie te geven in de basis van krav maga. Hierbij maken we ook tijd om te oefenen in een uitdagend scenario.
Na deze workshop voelt u zich fysiek weerbaarder. U kan adequater reageren in onveilige situaties en heeft meer zelfvertrouwen.

Devotion workshop initiatie zelfverdediging vrijgezellen feest
workshop en initiatie zelfverdediging voor teambuilding
Volwassenen, Kinderen & Jeugd

Voor Iedereen en Elke Gelegenheid

Verjaardag, Vrijgezellen of een andere gelegenheid vieren?
Een workshop is de ideale activiteit voor jouw evenement of feest Je leert iets bij en je hebt fun met je familie, vrienden of vriendinnen of collega’s!

  • Teambuilding
  • Feesten (Verjaardagen, Vrijgezellen, Sweet 16 party..)
  • Sportieve activiteit

Een workshop of cursus voor uw bedrijf of organisatie? >LEES VERDER

Overtuigd én enthousiast om een workshop of initiatie zelfverdediging te volgen maar nog vragen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie.
Kijk snel even in onze agenda voor het boeken van uw evenement. Datum niet beschikbaar? Stuur ons zeker een mailtje!

Contact

Contacteer Ons Nu

    Minimum 4 characters