Politionele & Security Training

Politie, bewaking & hulpverleners

Professionele Privé Training

Tijdens de privé lessen ligt de nadruk vooral op de persoonlijke ontwikkeling en evolutie. Het is de bedoeling dat de lessen afgestemd zijn op de capaciteiten en kwaliteiten van de cursist. De Krav Maga wordt aangepast aan de achtergrond van diegene die de les inboekt. Als de persoon in het verleden judo, kick boks, jiu jutsu… als achtergrond heeft, kunnen wij met de Krav Maga daar verder op werken. Het is de bedoeling om doelgericht les te geven, rekening houdende met de persoonlijke capaciteiten.

Bij het aanleren van de technieken in kader van politie & security training wordt tevens rekening gehouden met de beroepsonverenigbaarheden en vigerende wetgeving terzake. (Deontologische code, SWB, SV, WPA, GPI48, GPI81, wet op private veiligheid,… ) 

Ook voor politie en security wordt de privé les doelgericht gegeven en afgestemd op het niveau van de persoon.  PITIP, politie tactieken, wapen retentie, Arrestatie technieken, opleidingsklemmen, wapenstok/pepperspray, GWB Dwang met en zonder vuurwapen, …

Brandweermannen en hulpverleners trekken aan de alarmbel: “Het geweld tegen ons blijft toenemen. Het respect is weg, al lang”

penitentiair bewaking/bewaker in gevangenis training technieken agressiebeheersing en conflicthantering
Bewaking en security training vip protectie
politie en security training. Politioneel en bewakingsagnten. Fysieke ontwijkingstechnieken, VIP protectie en bodyguard. Wapenretentie. Arrestatie technieken. Opleidingsklemmen. Technieken m.b.t Wapenstok. Pepperspray en vuurwapen volgens GPI48/GPI81 wettelijke omkadering door SGWB.
devotion defensie privé training opleiding technieken self defence militair
devotion privé politie training technieken self defense

Contacteer ons

    Minimum 4 characters