Zelfverdediging voor studenten

Zelfverdediging voor Studenten

Veilig op KOT

Ga veilig op kot met de cursus zelfverdediging voor studenten. Wat een fijne tijd op kot gaan ! Een moment waarop je alleen de stad in trekt.

Een periode waarin je naast het studeren ook tijd spendeert aan hobby’s en uitgaan. Vaak alleen op verplaatsing van campus naar je kot of uitgaan in de late uurtjes? Voel je je ook wel eens wantrouwig bij het alleen de deur uit gaan? Sommige studenten trekken naar onbekende bestemmingen voor hun uitwisselingsproject. Wees voorbereid en getraind.

Bij Devotion leer je jezelf kennen en kom je te weten hoe je reageert in stressituaties. Leer met deze cursus zelfverdediging om situaties in te schatten, signalen te herkennen, risico’s te beperken en uw veiligheid te verhogen met als basis KRAV MAGA. 
Tijdens deze lessen leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om jezelf te beschermen. We behandelen enkele thema’s zoals afgeven van bezit bij een overval (gsm, geld, laptop,..), stalking, seksuele intimidatie, drank spiking en we stellen samen de noodfunctie van je smartphone in.

We hebben ook aandacht voor het bewust worden van je omgeving (scanning) en we leren je zelfverdedigingstechnieken in geval van nood.

De lessen zijn opgebouwd met als basis krav maga volgens het KISS principe (Keep it Safe and Simple) Elke training hebben we nieuwe situaties, scenario’s en/of wapens.

De cursussen zelfverdediging bij Devotion zijn realistisch en efficiënt om te gebruiken op straat, krav maga is geen gevechtssport maar een verdedigingssysteem. De technieken worden telkens teruggekoppeld aan wettige (zelf)verdediging.

VOOR WIE
Studenten, zowel meisjes als jongens tussen 16 en 25 jaar met verschillende maten en conditie worden aangemoedigd om deel te nemen.

INSTRUCTEUR
Devolder Jurgen | Self Defense Instructeur 4de dan KRAV MAGA
Specialist geweldsbeheersing & Schietinstructeur bij de politie.

PRIJS
€80/cursus 8h

WANNEER & DATA
4 daagse cursus, telkens 2 uur/dag : bekijk onze event kalender hieronder.

Registreer nu uw plaats – Plaatsen zijn beperkt
Wij moedigen een kleine groep aan voor een persoonlijke en effectieve training.

Veilig op kot zelfverdediging voor studenten
zelfverdediging studenten krav maga uitgaan
studenten campus hogeschool veiligheid zelfverdediging
0
Students
0
Seminars

Raadpleeg onze eventkalender hieronder.

Wenst u als (hoge)school of universiteit dit project voor uw studenten? Laten we samenzitten! Contact opnemen kan hieronder.

Video

In De Media

FOCUS WTV

VRT NIEUWS

Cursus zelfverdediging voor kotstudenten in Roeselare: “Combinatie van preventie en fysieke afweertechnieken”

HET LAATSTE NIEUWS

Voorkomen is beter dan genezen: Jurgen Devolder lanceert zelfverdedigingscursus voor kotstudenten

Contact

Contacteer Ons Nu!

    Minimum 4 characters