Pré Krav Maga

Voor onze kleinste leden

Zelfverdediging en weerbaarheid

Pré Krav Maga lessenreeks voor kleuters 5-7 jaar Zelfverdediging - zelfredzaamheid - motorische vaardigheden

Pré Krav Maga lessenreeks
De ideale voorbereiding voor kleuters om de overstap tot de KRAV MAGA jeugd lessen te maken. Tijdens deze lessenreeks kunnen ze proeven van enkele activiteiten en hun motorische en sociale vaardigheden ontwikkelen waarop verder gewerkt wordt bij de hogere graden. Krav Maga is de meest realistische zelfverdediging op straat. U kunt uw kind niet altijd zelf beschermen laat het daarom leren zichzelf te beschermen.

Het is de bedoeling om de junioren voor te bereiden op Krav maga die eigenlijk maar vanaf 16 jaar in combinatie met de nodige maturiteit kan worden aangeleerd. Verantwoordelijkheidszin en moraliteits besef vinden wij noodzakelijk om de echte Krav Maga aan te leren.

Bij de jeugd leggen we de nadruk op de vorming voor later.
Fysiek: snelheid, souplesse, kracht en coördinatie van uw kleuter.
Mentaal: sportief leren omgaan met andere kinderen. Aanleren van respect, waarden en normen.
Dit alles wordt spelenderwijs op een educatieve manier aangeleerd. Niet alleen het fysische en technische aspect door trappen en stoten aan te leren, maar ook de mentale ontwikkeling van uw kind staat centraal.

0%
Zelfverdediging
0%
Zelfredzaamheid
0%
Motorische Vaardigheden

De training

In de trainingen werken we oplossingsgericht, we kijken naar wat al goed gaat, en we gaan uit van de eigen kwaliteiten van het kind. Door die uit te bouwen wordt het zelfvertrouwen vergroot en kan het weerbaarder worden.

Zelfverdediging en sociale weerbaarheid

De kinderen leren technieken om zichzelf te verdedigen, maar ook het omgaan met vreemden, ongewenste aanrakingen en noodgevallen.

Bij de ‘weerbaarheidstrainingen’ voor kinderen wordt gericht geoefend op een bewuste lichaamshouding, alertheid, preventie en de-escalatie. Ook wordt geoefend op het beleefd en assertief aangeven van grenzen. Door herhaling en variatie in het aanbieden van de lesstof blijven de technieken goed hangen.

Sporten, spelen en bewegen

Het grootste deel van de les zijn de kinderen actief bezig met zelfverdedigingstechnieken, valbreekoefeningen, trappen en stoten op een stootkussen, spelvorm etc. Dat maakt ‘de weerbaarheidstraining voor kinderen”  een echte sport waarin uw kind zich kan ontwikkelen. De kinderen werken aan hun conditie, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en weerbaarheid en hebben ondertussen veel plezier.

Wat leren ze?

Bij de zelfverdedigings- en weerbaarheidstraining leren kinderen wat ze kunnen doen in welke situatie. Ze leren stoten en trappen, maar ook bevrijdingen uit benarde posities. Ook wordt er gericht geoefend op omgaan met pestgedrag.

Deze naschoolse activiteit is “DE” uitlaatklep voor uw actieve tiener!

We stimuleren geen agressie of onnodig geweld!
We leren onze leerlingen zich wettelijk verantwoord te verdedigen tegen onwettig geweld naar hen gericht.

Onze krav maga kids- en jeugd club afdelingen:

MEER INFO & INSCHRIJVING:

Aanmelden en de gegevens doorgeven kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Inschrijven op naam van uw kind(eren).

pre krav maga zelfverdediging samen werken team


Een sport of hobby met een doel?
Leer jezelf verdedigen en boost je zelfvertrouwen met KRAV MAGA!

 

krav maga tegen pesten weerbaarheidstraining en zelfverdediging kind
Tarieven

Lessenreeks

10-Lessenreeks
80
  • 1ste les = gratis initiatieles voor nieuwe kleuters
  • lesgeld
  • verzekering

Zondag 10:00-11:00

LOCATIE
Education & Training Center
Bergeikenstraat 15A
8800 ROESELARE

Inschrijven

Contacteer ons!

    Je adres:

    Minimum 4 characters